سال سرمایه‌گذاری برای تولید

تاریخ: 14 مهر 1405

گزارش تصویری | دیدار رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران با مدیر کاخ‌موزه گلستان

به گزارش روابط‌عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، غلامرضا امیرخانی، رئیس سازمان، با علیرضا رازقی، مدیر کاخ‌موزه گلستان، دیدار و درباره گسترش همکاری‌های اسنادی و پژوهشی دو مجموعه گفت‌وگو کرد.

مهشید برجیان، مدیرکل حوزه ریاست، روابط‌عمومی و امور بین‌الملل سازمان، و محمود سادات، معاون پژوهش و منابع دیجیتال سازمان، در این بازدید امیرخانی را همراهی کردند. محمدحسن سمسار، محقق و تاریخ‌دان، نیز در این دیدار حضور داشت.

در این دیدار، اهمیت نسخه خطی «هزار و یک شب» محفوظ در کاخ گلستان و زمینه‌های همکاری مشترک برای پیگیری ثبت این اثر در یونسکو بررسی شد. امیرخانی همچنین از این نسخه و بخش‌های مختلف کاخ‌موزه بازدید کرد.

استفاده از ظرفیت‌های تخصصی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران برای فهرست‌نویسی و اطلاع‌رسانی اسناد کاخ گلستان، از محورهای این گفت‌وگو بود. در همین زمینه، به مکمل‌بودن اسناد «بیوتات سلطنتی» نگهداری‌شده در دو مجموعه و امکان معرفی یکپارچه آن‌ها برای تسهیل پژوهش‌های تاریخی اشاره شد.

همچنین، برنامه ایجاد مرکز قاجارشناسی در کاخ گلستان و ضرورت توسعه پژوهش‌های تخصصی درباره منابع کتابخانه سلطنتی، آلبوم‌خانه و دیگر آثار این مجموعه مطرح شد. شناسایی و فهرست‌نویسی عکس‌ها و شیشه‌های عکاسی، بهره‌گیری از دانش و تجربه صاحب‌نظران و فراهم‌کردن شرایط مناسب برای مطالعه پژوهشگران، از دیگر موضوعات مورد بحث بود.

در جریان بازدید، آسیب‌های واردشده به بنا و تزئینات کاخ گلستان در اثر جنگ و اقدامات مربوط به مرمت و حفاظت از مجموعه نیز بررسی شد. برگزاری نشست‌ها و رویدادهای فرهنگی با حضور متخصصان و اهل فرهنگ برای آگاهی‌بخشی درباره این آسیب‌ها، از دیگر موضوعات این دیدار بود.

_DSC3298 _DSC3371 _DSC3302 _DSC3634 _DSC3689 _DSC3683 _DSC3716 _DSC3475 10
کلمات کلیدی
{author_name}
تصویر نویسنده :

×
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
تنظیمات قالب